Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vaijerijärjestelmät

Vaijerijärjestelmät ovat yleensä kiinteitä tai joskus tilapäisiä pysty- tai vaakajärjestelmiä. Joissakin sovelluksissa pysty- ja vaakajärjestelmä! Sinkitystä tai ruostumattomasta vaijerista mahdollistaa järjestelmän asennuksen tarkasti huoltoreitin mukaan.

Tuotteita yhteensä 9 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
Ariana_turvavaunu.gif&width=280&height=500

Ariana kiinteä vaakajärjestelmä

Turvavaunu liukuu pitkin korkealaatuista hapon kestävää vaijeria pitkin ilman laakerointia ja soveltuu erittäin hyvin myös lämpimiin olosuhteisiin.
Käyttäjä on kiinnittynyt kiinteästi asennetun vaijerin kelkkaan. Käyttäjä voi vapaasti ja turvallisesti liikkua mutkien ja välikannakkeiden ohi. Vaakajärjestelmä..
protecta_cabloc_ac350_hihnalla.jpg&width=280&height=500

Cabloc kiinteä pystyjärjestelmä

Kiinteä pystyjärjestelmä moniin eri tyyppisiin kohteisiin, osat ruostumatonta terästä. Cabloc-pystytarraimeen kiinnittynyt käyttäjä voi turvallisesti ja helposti nousta tai laskeutua järjestelmää pitkin. Ei vaadi esimerkiksi taaksepäin nojautumista ja liukuu pystyohjaimien ohi ilman eri työvaihetta..
cabloc_pro_ap.jpg&width=280&height=500

Cabloc Pro kiinteä pystyjärjestelmä

Kiinteä pystyjärjestelmä moniin eri tyyppisiin kohteisiin, kehitetty vastaamaan uusitut normit ja kasvaneet asiakkaiden tarpeet. Osat ruostumatonta terästä ja korkealuokkaista alumiinia. Cabloc-Pro-pystytarrain sisältää nykäyksen vaimentimen, käyttäjä voi turvallisesti ja helposti nousta tai laskeutua..
evolution_jarjestelmat_profiilikatolla.jpg&width=280&height=500

Evolution kiinteä vaakajärjestelmä

Muovi-rullilla varustettu turvavaunu liukuu pitkin D8mm hapon kestävää ruostumatonta teräsvaijeria AISI 316. Käyttäjä on kiinnittynyt kiinteästi asennetun vaijerin vaunuun. Käyttäjä voi vapaasti ja turvallisesti liikkua välikannakeiden ja mutkien ohi. Vaakajärjestelmä EN795 C , + /- 15 astetta. Jopa..
ez_line_iso.jpg&width=280&height=500

EZ-line tilapäinen vaakajärjestelmä

Nopea ja helppo tilapäisen vaakajärjestelmän EN795 C, asennus. Periaatteena kelattava turva-vaijeri kiristetään 2 ankkuripisteen välille, kunnes kahvan momentti ilmoittaa vaijerin olevan riittävän kireä.
-Maksimi järjestelmän pituus 18 m Zn vaijeri, pikaturvakoukut, inertiajarru.
-Paino 11,25 kg, 2..
ladsaf.jpg&width=280&height=500

Lad-saf kiinteä pystyjärjestelmä

EN 353-2 pystyjärjestelmä Zn D8mm vaijerilla tikakseen tai tolppaan, myös kevyisiin mastoihin oma kiinnikesarja. Sallii käyttäjän nousta ja laskeutua vapaasti, pysäyttää putoamisen nopeasti ja turvallisesti.

Myös MOOTTORIAVUSTEINEN NOUSUAVUSTUS 6160006. Keventää nousua 20-55kg, säädetään digitaalisesti!..
sayfglida_iso.jpg&width=280&height=500

Sayfglida kiinteä vaakajärjestelmä

EN795 C vaakavaijerijärjestelmä D8 tai D12mm jopa 10 käyttäjää.
-Ruostumaton vaijeri ja komponentit AISI316.
Uni-16_kattojar_tolpilla.jpg&width=280&height=500

Uni-16 kiinteä polyester-vaakajärjestelmä

EN795 C vaakajärjestelmän Unigrab-turvavaunu liukuu pitkin D16mm polyesteri päällysteistä nailon köyttä ja mahdollistaa käytön tietyin varotoimin jopa jännitteisissä olosuhteissa. Muut osat ruostumatonta terästä AISI 316. Käyttäjä on kiinnittynyt kiinteästi asennetun järjestelmän turvavaunuun järjestelmän..
Uni-8_overhead_laak_t-vaunu.jpg&width=280&height=500

Uni-8 Overhead kiinteä vaakajärjestelmä

Isoilla teräs-rullilla varustettu turvavaunu liukuu pitkin D8mm ruostumatonta teräsvaijeria AISI 316, mahdollistaa SRL (kelautuva vaijeri-/hihnatarrain) käytön sujuvuuden. Käyttäjä on kiinnittynyt kiinteästi asennetun vaijerin vaunuun järjestelmän alapuolelle. Käyttäjä voi vapaasti ja turvallisesti liikkua..