Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Laitteet

EN360 mukaiset kelautuvat tarraimet (SRL) ja niiden pelastus-versiot, laskeutumislaitteet EN341, nostolaitteet EN1496 sekä monet muut laitteet on kehitetty juuri sinun työsi riskien minimointiin! Tarvitsemasi paketin sisältö ja hinnat räätälöidään tarpeidesi mukaan, olethan meihin yhteydessä tilatessasi, esimerkiksi sähköpostitse: tyoturva.pekkala(a)elisanet.fi.

Hinnat eivät sis. alv:a
Henkilön nosto- ja laskulaitteet

Henkilön nosto- ja laskulaitteet

Laskulaite EN341 ja nostolaitteet EN1496 käyvät vain pelastustilanteessa sellaisenaan, työkohteessa käytettävä lisäksi putoamisen suojausta (toisio köyttä) kuten SRL.
-Materiaalit:
*köydellä ja hihnalla yleensä nylon pohjaisia, mutta myös aramidikuitu ja muut lujat/lämmön/kemikaalien kestävät materiaalit..
Turvaköyden korvaava kelautuva tarrain (SRL)

Turvaköyden korvaava kelautuva tarrain (SRL)

Ultrakevyet lyhyet kelautuvat tarraimet, EN360, korvaavat turvaköyden EN355. Köysi ei pyöri jaloissa lisäämässä kompastumisvaaraa ja aloittaa putoamisen pysäyttämisen heti. Tarraimia on useilla eri turvakoukuilla isojen kelautuvien tarraimien tapaan! Lisäksi Comfort Grip koukuilla mahdollistetaan nopeampi..
Tuotteita yhteensä 1 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
SRL_rebel_3590550.jpg&width=280&height=500

Kelautuva vaijeritarrain EN360

Kelautuvia tarraimia, SRL (Self Retracting Lifeline), EN360, valmistetaan useita eri tyyppejä kohtaamaan asiakkaan tarpeet.
- Hihnatarraimet (2-6m) ja köysitarraimet (15m) ovat yleensä kevyempiä kuin vaijeritarraimet. Molempia tyyppejä tehdään sekä muovi-, alumiini, että teräskuorella.
- Erityisesti..