Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Järjestelmät

Järjestelmät on suunniteltu vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla asiakkaiden tarpeita vastaamaan. Järjestelmien sisältö ja hinnat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, olethan meihin yhteydessä tilatessasi, esimerkiksi sähköpostitse: tyoturva.pekkala(a)elisanet.fi.

Järjestelmämme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista EN normien mukaan ja ISO 9001 laatujärjestelmää noudattaen valmistettuja, sekä testattuja putoamisen suojauksen ratkaisuja. Jatkuva kehitys takaa käyttäjäystävälliset, modernit ratkaisut myös tulevaisuudessa. Tuotteet on jaettu perusmateriaalin ja ominaisuuden mukaan:
-Vaijeri
-Köysi ja hihna
-Kisko, joissa lattakisko ja urakisko

Hinnat eivät sis. alv:a
Kiskojärjestelmät

Kiskojärjestelmät

Vaaka- ja pystyjärjestelmiä, alumiini, sinkitty tai ruostumaton teräs. Siirtää putoamistilanteessa pienempiä voimia rakenteisiin kuin vaijeri- tai köysijärjestelmät, mutta ovat aina kiinteitä järjestelmiä.
Köysi- ja hihnajärjestelmät

Köysi- ja hihnajärjestelmät

Köysijärjestelmät ovat yleensä tilapäisiä pysty- tai vaakajärjestelmiä. Joissakin sovelluksissa pysty- ja vaakajärjestelmä! Köysi yleensä polyamidia tai polyesteriä, mutta myös lämpöä ja kemikaaleja kestäviä materiaaleja käytetään. Mahdollistaa järjestelmän asennuksen tarkasti huoltoreitin mukaan. Teleskooppivavan..
Vaijerijärjestelmät

Vaijerijärjestelmät

Vaijerijärjestelmät ovat yleensä kiinteitä tai joskus tilapäisiä pysty- tai vaakajärjestelmiä. Joissakin sovelluksissa pysty- ja vaakajärjestelmä! Sinkitystä tai ruostumattomasta vaijerista mahdollistaa järjestelmän asennuksen tarkasti huoltoreitin mukaan.