Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koulutus ja palvelut

Koulutus on yksi tärkeimmistä tavoista varmistaa työntekijän turvallisuus ja pätevyys korkean paikan työskentelyyn. Koulutuksten sisältö ja hinnat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, olethan meihin yhteydessä tilatessasi, esimerkiksi sähköpostitse: tyoturva.pekkala(a)elisanet.fi.

VNp 1406/1993 mukaisesti koulutus suoritetaan turvallisessa paikassa ja tavoitteena on:
- Antaa lain tarkoittama pätevyys asiakkaan järjestelmien ja varusteiden käyttäjille, sekä kuvata muita yleisiä ratkaisumalleja myöhemmin eteen tulevien ongelmien varalle.
- Luoda yleiskuva korkeanpaikan työskentelyn vaaroista, vastuista, ratkaisumalleista.
- Antaa käytännön kokemusta perusvarusteiden käytöstä, huollosta ja käyttäjältä vaadittavasta silmämääräisestä varusteiden tarkastuksesta.

Koulutus parantaa työturvallisuutta ja antaa paremmat kyvyt arvioida työpaikan riskejä ja toimia turvallisella tavalla myös poikkeavissa erikoistilanteissa, joissa varsinaista putoamisen suojauksen järjestelmää ei ole.

-putoamisen suojaus, putoamisen estäminen, pelastus sekä yleiset ratkaisut ja varotoimenpiteet-

HUOM! Putoamisen suojaus ja koulutus sekä aktiivinen riskien kartoitus eivät yksin riitä! Jokaisessa työssä ja kohteessa on oltava myös kirjallinen pelastussuunnitelma. Myös järjestelmän varaan pudonneelle on saatava apu nopeasti!

Tuotteita yhteensä 2 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
koulutusohjelma.jpg&width=280&height=500

Koulutuspaketti

Korkeanpaikan työskentelyn koulutuspaketin avulla varmistat työntekijöidesi pätevyyden toimia putoamisvaarallisissa töissä.Tämä parantaa työturvallisuutta sekä suoraan, että epäsuorasti riskinarvioinnin kautta. Koulutus täyttää työturvallisuuslain vaatimuksen. Kouluttus helpottaa myös laatimaan lain..
Kuva_14_ompeleet_taysin_ehyet.png&width=280&height=500

Tarkastus ja tuotteen elinikä

European Standard EN 365, PPE mukainen putoamisen suojaus edellyttää pätevän henkilön suorittamaa tarkastusta vähintään 12 kk välein. Tuotteesta ja käyttöympäristöstä riippuen tarkastus voi olla välttämätöntä useamminkin! Tarkastus on tehtävä paikallisten viranomaisten ja määräysten mukaisesti.

Tekstiilien..