Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nettikauppa

Hinnat eivät sis. alv:a
Nettikauppa suljettu toistaiseksi

Nettikauppa suljettu toistaiseksi

Tilaa turvalaitteet vaivattomasti kotiinkuljetuksella, ota yhteys sähköpostitse!

Toimitusaika keskimäärin 1-2 viikkoa maksetusta tilauksesta. Kiireellisissä tapauksissa suosittelemme olemaan meihin suoraan yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse: tyoturva.pekkala(a)elisanet.fi.

Nettikaupan ulkopuolelta..
Järjestelmät

Järjestelmät

Järjestelmät on suunniteltu vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla asiakkaiden tarpeita vastaamaan. Järjestelmien sisältö ja hinnat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, olethan meihin yhteydessä tilatessasi, esimerkiksi sähköpostitse: tyoturva.pekkala(a)elisanet.fi.

Järjestelmämme on valmistettu..
Koulutus ja palvelut

Koulutus ja palvelut

Koulutus on yksi tärkeimmistä tavoista varmistaa työntekijän turvallisuus ja pätevyys korkean paikan työskentelyyn. Koulutuksten sisältö ja hinnat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, olethan meihin yhteydessä tilatessasi, esimerkiksi sähköpostitse: tyoturva.pekkala(a)elisanet.fi.

VNp 1406/1993..
Laitteet

Laitteet

EN360 mukaiset kelautuvat tarraimet (SRL) ja niiden pelastus-versiot, laskeutumislaitteet EN341, nostolaitteet EN1496 sekä monet muut laitteet on kehitetty juuri sinun työsi riskien minimointiin! Tarvitsemasi paketin sisältö ja hinnat räätälöidään tarpeidesi mukaan, olethan meihin yhteydessä tilatessasi..
Varusteet

Varusteet

Henkilökohtaiset varusteet ja apulaitteet kehitetään, suunnitellaan, testataan ja valmistetaan järjestelmien tapaan korkeiden kriteerien mukaan. Tarvitsemasi paketin sisältö ja hinnat räätälöidään tarpeidesi mukaan, olethan meihin yhteydessä tilatessasi, esimerkiksi sähköpostitse: tyoturva.pekkala(a)elisanet..
Tuotteita yhteensä 1 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a