Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Työturva Pekkala

Otathan yhteyttä halutessasi lisätietoja, ratkaisuja ongelmiin tai myös jos sivustoissa on kysyttävää!

Huomiothan, että sivustomme tiedot ovat suuntaa antavia. Halutessasi varsinaista suunnitteluapua tai ongelmanratkaisua, ota aina ensin yhteys asiantuntijaamme. Järjestelmiä, laitteita ja varusteita sekä sovelluksia meillä on käytössä tuhansia, näillä sivuilla on niistä vain murto-osa. Halutessasi lisätietoja autamme mielellämme tai voit tutustua myös päämiesten omiin Web-sivuihin, kts. "linkit".

Työturva Pekkala (TTP) on vuonna 2005 perustettu putoamissuojainjärjestelmien, evakuointilaitteiden, varusteiden ja näihin liittyvien palvelujen asiantuntijayritys. Omana erityisryhmänä SULJETUN TILAN-tuoteperhe, joka soveltuu mm. tilapäiseen käyttöön jyrkänne-, kaivo-, siilo-, säiliö- ja pelastus-työhön, tarvittaessa toimitamme siitä kohteeseenne soveltuvat tuotekuvat erikseen. Palvelu perustuu vuosien kokemukseen putoamisen suojauksen vaativalla alalla ja päämiehen kymmenien vuosien kokemukseen ympäri maailmaa.

TTP on maahantuoja, järjestelmien suunnittelija ja asentaja, sekä varusteiden toimittaja. Lisäksi koulutus, nopein tapa lisätä työturvallisuutta on osa toimintaamme.

Ratkaisut suoritetaan kohteen ja asiakkaan tarpeen mukaan, alkaen riskianalyysistä ja konsultoinnista. Palvelu voi käsittää kokonaistoimituksen koulutuksineen tai vaikkapa yksittäisen henkilökohtaisen varustetoimituksen.

Osat ja varusteet tulevat maailman johtavilta alan valmistajilta, Ce-hyväksyttyjä ja EN-normien ja ISO sertifikaatin mukaan valmistettuja tuotteita. Edustamme yli 70-vuoden toimittajakokemusta, yli 70 maahan ja yli 10000 tuotetta takaavat laadukkaan ratkaisun lähes joka pulmaan! Suunnittelun ja asennuksen laadun takaa pitkä kokemus alalla ja tuotekohtainen erilliskoulutus.

Ota yhteys meihin halutessasi lisätietoja tai tarvitessasi ratkaisua ongelmaan, palvelemme sinua mielellämme !


Uutiset

BUFF Professional-maski helppo hengittää ja säätää, 98% bakteerisuodatus! (02.02.2021)
Aito BUFF Professional suodatinmaski on kevyt, istuu mukavasti päässä ja antaa sinun nauttia elämästä ja töiden tekemisestä tarjoten miellyttävän fiiliksen ja hengitettävyyden..

24.08.2020  3M valmisti uuden käänteentekevän kääntöpuomi-sarjan!
19.03.2020  3M reagoi virusongelmaan!
10.10.2019  3M kehitti turvaköyden korvaavaan NANOLOK tuoteperheeseen mm. Comfort Grip koukut!